Pod ovim logom već 25 godina “Smaragd-B.Vama” nudi svoje usluge tisućama svojih zadovoljnih korisnika.Zlatni nakit od 14 KT ili 18 KT zlata u kombinaciji sa dragim kamenjem, biserima, starohrvatski nakit rađen tehnikama filigranije i granulacije, a sve izrađeno u vlastitim pogonima, jesu ponos ove uspješne tvrtke.Sa željom da svojim vjernim kupcima ponude i okus luksuza, “Smaragd, B-Vama” svoju ponudu oplemjenjuje izborom vrhunskih brandova satova.
Cartier, Mont Blanc, Baume et Mercier, Breitling, TAG Heuer, Omega, Corum, Graham, Movado su imena koja će na sami spomen pobuditi znatiželju i onih površnih ljubitelja horologije.

A sve je počelo davne 1984. godine, kada g.Drago Banović, vrsni majstor svoga zanata, u svojoj maloj obiteljskoj radionici počinje sa izradom zlatnih predmeta koje nudi u svojoj prvoj prodavaonici.

Kvaliteta ne prolazi nezapaženo, te sa rastom zadovoljnih kupaca raste i obim ponude. Ubrzo se prelazi u nove, veće prostore gdje se smješta čitavi pogon proizvodnje, zapošljava se visoko stručni kadar, a otvaraju se i nove prodavaonice. U njima se nudi veliki asortiman zlatnih artikala pa i u kombinaciji sa dragim kamenjem, a sve izrađeno najmodernijom tehnologijom, ali i uz primjenu starih zlatarskih tajni i majstorija.

Stoga se i povezivanje satova sa samog vrha piramide i tako kvalitetnog nakita činio kao normalan čin napredovanja ove uspješne tvrtke.

Draguljarnice u Splitu i prostrane zlatarnice sa intimnim kutcima za kupce su mjesta gdje se možete osjećati ugodno pri izboru Vašeg komadića luksuza, a ljubazno i stručno osoblje će Vam pomoći pri odabiru.

Stoga s punim povjerenjem nas posjetite, jer “Naš nakit se nasljeđuje“.

SMARAGD – B. VAMA d.o.o. za trgovinu i usluge
skraćeni naziv:  SMARAGD – B. VAMA  d.o.o.
sjedište: Split, Put brodarice 6
upisan TRGOVAČKI SUD U SPLITU
MBS: 060233017
Temeljni kapital:25.000,00 kuna uplaćen u cjelosti
Drago Banović,jedini osnivač i član uprave
Splitska banka Ž.R. 2330003-1100382421